ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

Επισκευή εργαλείων αέρος

Τα εργαλεία αέρα σας δεν λειτουργούν σωστά ή χάνουν ισχύ, μη διστάσετε μας καλέσετε για να φέρετε τα εργαλεία σας για σέρβις είτε στο κατάστημα μας είτε να τα στείλετε το με ένα πρακτορείο της επιλογής σας.

Τα στάδια που ακολουθούνται κατά τον έλεγχο της αερόσφυρας:

  1. Αρχικά, λύνουμε το εργαλείο σας ώστε να εντοπιστεί η βλάβη
  2. Στη συνέχεια, καθαρίζουμε κάθε εξάρτημα σχολαστικά
  3. Ελέγχουμε όλα τα μέρη  για:
  • Φθαρμένα μέρη (έμβολο, σφυράκι, καστάνιες κτλ.)
  • Ξεραμένα λαστιχάκια στεγανοποίησης (o-rings), με αποτέλεσμα η αερόσφυρα να χάνει αέρα
  • Ρωγμές που τυχόν έχουν δημιουργηθεί
  • Γρατσουνιές που αναπτύσσονται στα τοιχώματα των κυλίνδρων από έντονη τριβή (κυρίως λόγω ελλιπής λίπανσης ή αύξηση της θερμοκρασίας)
  1. Τέλος, επικοινωνούμε με τον πελάτη και του εξηγούμε το κύριο πρόβλημα που προκάλεσε τη βλάβη του εργαλείου και εξετάζουμε ορισμένες επιλογές επισκευής που ταιριάζουν στον προϋπολογισμό του.

Κατανοούμε τη σημασία που έχει για εσάς ο εξοπλισμός σας, γι’ αυτό όταν μας φέρνετε ένα εργαλείο για επισκευή, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να σας επιστρέψουμε το εργαλείο το συντομότερο δυνατό. Κάθε επισκευή είναι απολύτως εγγυημένη.

Σε περίπτωση που έχετε παλιά παρατημένη αερόσφυρα,η οποία συνήθως είναι κολλημένη λόγω σκουριάς, μπορούμε να τα ανακατασκευάσουμε και να τα επαναφέρουμε στην αρχική τους κατάσταση και απόδοση. Αφού την παραλάβουμε και την λύσουμε, θα σας ενημερώσουμε σχετικά με το κόστος επισκευής της. Εάν δεν σας συμφέρει οικονομικά η επισκευή της, θα σας προτείνουμε εναλλακτικές λύσεις για την αντικατάσταση της.

Γιατί να μας προτιμήσετε

Στόχος της εταιρείας μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας. Αυτό επιτυγχάνεται, τόσο με καθημερινές αποστολές εμπορευμάτων είτε με πρακτορείο είτε με courier της επιλογή σας, εφόσον υπάρχει επαρκές απόθεμα, όσο και με την άμεση επισκευή των εργαλείων σας.

Διαθέτουμε πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για τα περισσότερα εργαλεία που κυκλοφορούν σήμερα στην ελληνική αγορά.

Κάθε εργαλείο που παραλαμβάνουμε λύνεται πλήρως και εξετάζεται η φθορά του. Στη συνέχεια, σας παρέχουμε μια εκτίμηση για το κόστος της επισκευής του εργαλείου σας και με δική σας συναίνεση προχωράμε στην επισκευή του, αντικαθιστώντας τα φθαρμένα μέρη του.

Κάθε επισκευή είναι απολύτως εγγυημένη.