ΑΕΡΟΔΙΑΤΡΗΤΙΚΗ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία μας ΑΕΡΟΔΙΑΤΡΗΤΙΚΗ – ΧΑΧΟΥΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε. στα χρόνια που έχει διανύσει από την ίδρυση της το 1999, έχει συνεργαστεί με πελάτες τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κτιρίων, τεχνικές εταιρίες, λατομεία πέτρας μαρμάρου & αδρανών υλικών, περιφράξεις, εργολάβους δημοσίων έργων κ.λπ.

Η εταιρεία μας ήταν αρχικά προσανατολισμένη στα εργαλεία αέρος, αλλά πλέον έχει επεκταθεί και στον χώρο της αδιατάρακτης κοπής.

Στα τόσα χρόνια λειτουργίας της μέσω της εμπειρίας που έχει αποκτήσει είναι σε θέση να παρέχει αξιόπιστα εργαλεία και συμβουλευτικές υπηρεσίες στους πελάτες της, ώστε να λύνουν τα προβλήματα τους γρηγορότερα, οικονομικότερα και αποτελεσματικότερα.

Τι εμπορευόμαστε

Τα εργαλεία που αντιπροσωπεύουμε ή εμπορευόμαστε διακρίνονται για την άριστη ποιότητά τους. Καλύπτονται πλήρως από εγγύηση καλής λειτουργίας και αναλαμβάνουμε την επισκευή σε όλη την διάρκεια ζωής τους. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από αερόσφυρες κρουστικές και περιστροφικές για όλες τις εργασίες κατεδάφισης και διάτρησης καθώς και άλλα εργαλεία αέρος όπως για παράδειγμα αερόκλειδα, τροχούς, ματσακόνια κ.λπ. Ακόμα, εμπορευόμαστε μηχανήματα, όπως κόφτες για αδιατάρακτη κοπή και καροτιέρες για αδιατάρακτη διάτρηση.

Επιπροσθέτως, διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από αναλώσιμα όπως:

  • Μακάπια (στενή και φαρδιά σειρά σε διάφορα μήκη), αρχικά στελέχη, στελέχη επιμηκύνσεως και κοπτικά (από Φ12mm εώς και Φ127mm) για περιστροφικές αερόσφυρες.

  • Βελόνια, κοπίδια, σπάτουλες και ασφαλτοκόπτες σε διάφορα μήκη για κρουστικές αερόσφυρες

  • Εξοπλισμός δικτύου πεπιεσμένου αέρα, πιο συγκεκριμένα λάστιχα αέρος όλων των τύπων, λάστιχα gunite και άλλους τύπους σωληνών καθώς και μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων δικτύου πεπιεσμένου αέρα, όπως ταχυσυνδέσμους, βάνες, λιπαντήρες, υδατοπαγίδες κλπ.

  • Διογκοτικό υλικό FRACT AG, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα απεριόριστο φάσμα εφαρμογών και ειδικότερα στο σπάσιμο, κοπή ή διάλυση βράχων, σκυροδέματος και οπλισμένου σκυροδέματος όταν τα εκρηκτικά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για λόγους ασφαλείας

  • Δίσκους κοπής οπλισμένου μπετού Wallsaw, ασφάλτου, πέτρας κ.λπ. καθώς και ποτήρια διάτρησης καροτιέρας σε διάφορες διαμέτρους

  • Τέλος, λιπαντικά για πετρελαιοκινητήρες, βενζινοκινητήρες, υδραυλικά συστήματα, γεωργικά μηχανημάτα, μηχανών θαλάσσης, χημικά καθαριστικά και γράσα

Γιατί να μας προτιμήσετε

Στόχος της εταιρείας μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας. Αυτό επιτυγχάνεται, τόσο με καθημερινές αποστολές εμπορευμάτων είτε με πρακτορείο είτε με courier της επιλογή σας, εφόσον υπάρχει επαρκές απόθεμα, όσο και με την άμεση επισκευή των εργαλείων σας.

Διαθέτουμε πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για τα περισσότερα εργαλεία που κυκλοφορούν σήμερα στην ελληνική αγορά.

Κάθε εργαλείο που παραλαμβάνουμε λύνεται πλήρως και εξετάζεται η φθορά του. Στη συνέχεια, σας παρέχουμε μια εκτίμηση για το κόστος της επισκευής του εργαλείου σας και με δική σας συναίνεση προχωράμε στην επισκευή του, αντικαθιστώντας τα φθαρμένα μέρη του.

Κάθε επισκευή είναι απολύτως εγγυημένη.